keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Kenkäaddiktin tunnustukset

Tuo yksi kirjoitus oli varmaan suunnattu minulle :) Viikonloppuna tuli tosiaan hankittua Biancon mustat nahkasaappaat, mutta puollustuksena mainittakoon, että kyseessä oli ohittamaton tarjous. Kyseisiä kenkiä oli onneksi vielä kahdet jäljellä, joten ostoskumppanikin sai omat varpaanlämmittimensä.




En ollut täysin vakuuttunut kenkien ulkonäöstä (en erityisemmin pidä erilaisista nyöreistä tai muista koristeista), mutta onneksi satuin kuitenkin sovittamaan saappaita, sillä sisällä odotti ihana 100% lampaanvillavuori. Nyt täytyy vaan toivoa, että kylmiä talvia on myös jatkossa. Kenkäkaapistani puuttuikin täysin lämpimät talvisaappaat ja korotkin vaikuttavat sopivan tukevilta arktisiin oloihin, joten uskon näiden lämpökenkien palvelevan minua vielä monen monta vuotta. Ja sitten se paras osuus: kenkien normaalihinta oli 149€ ja alennus 112€, joten hintaa jäi 37€!


Tunnustus osa 2.. Parin viikon takaiselta Jyväskylän reissulta tarttui myös mukaan Biancon kengät.. Etsin koko viime syksyn tuloksetta yksinkertaisia ja siroja nahkanilkkureita. Näissä kengissä on etsimääni muotoa ja mokkakoristelutkin toimivat yllättävän hyvin. Kauniit ja hameiden kanssa hyvin sopivat nilkkurit odottavat enää keväisempiä kelejä. Nämä kaunottaret olivat myös tarjouksessa.


Nuo Sagan kenkälaatikot näyttävät samalta kuin DesignTorgetista ostamani. Hinta on hiukan kalliimpi, mutta säästäähän siinä Tukholman reissun verran :) Tällä kertaa kenkäaddikti oli kuitenkin viisas ja hankki saappaiden lisäksi Ikeasta paketin edullisia kenkälaatikoita. Ei ehkä maailman kauneimpia, mutta vaikuttaisivat ihan toimivilta. Nykyiseen kaaokseen en tosin edes jaksa alkaa niitä virittelemään, vaan laatikot saavat odottaa suosiolla uutta kotia - missä ikinä se sitten sijaitseekin. Kevätkengistä unelmoidessa.. -H


Kuvat: Bianco Footwear, DesignTorget & Ikea

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti