maanantai 25. tammikuuta 2010

America's Last Top Model

Katselin juuri huippumallien finaalia (yllättäen mun suosikki tippui) ja aloin samalla muistelemaan edellisten kausien voittajia. Tässä kuvia Fashion model directorysta. Aika huvittavaa, että näitä "Amerikan seuraavia huippumalleja" valitaan joka vuosi kaksi, mutta vieläkään ei ole löytynyt ketään lähellekään huippumalliksi luokiteltavaa. Mutta en valita, erinomaista viihdettähän tämä on, vaikka minun suosikkini eivät tosiaan koskaan pärjääkkään.


En muista olenko nähnyt tätä 1. tuotantokautta (kuvattu 2003), mutta voittaja Adrianne Currysta löytyi lähinnä aika vähäpukeisia kuvia. Kaunis tyttö, mutta kuvat meni vähän mauttoman puolelle.


2. tuotantokauden (2004) voittaja oli Yoanna House. Ei minun henkilökohtainen suosikkini, mutta tiedän että osa teistä piti kovasti.



3. tuotakauden (2004) vei Eva Pigford.



4. tuotantokaudella (2005) ihastutti Naima Mora.



5. tuotantokauden (2005) voitti Nicole Linkletter.



6. tuotantokauden (2006) voittaja oli Danielle Evans.



CariDee English voitti 7. tuotantokauden (2006) ja minä en voinut käsittää..



8. tuotantokauden (2007) vei Latina Jaslene Gonzalez.



Ja lopulta tänään nähdyn 9. tuotantokauden (2007) Saleisha Stowers.



Ja teidän suosikkinne on...? -H

Lisää kuvia löytyy nimiä klikkaamalla.
Kuvat: Fashion Model Directory www.fashionmodeldirectory.com

3 kommenttia:

  1. no minun suosikkinihan on aina ollut yoanna, joka ei tosin nykyään pitkillä hiuksilla ole yhtään niin säväyttävä kuin lyhyillä. eva on kuulemma se "menestynein" ja 1. kauden adrianne ajautui heti sellasiin riitoihin tyran kanssa, että sen kuvaa ei edes ole ikinä ohjelman alun entisten voittajien kimarassa.
    mutta kuulkaa... parempaa eli siis ehkä pahempaa on vielä luvassa. odottelen innolla milloin 14 kausi alkaa jenkeissä ja siirtyy youtubeen. hihii!!!
    -u.

    VastaaPoista
  2. Äänestän Pano Puukkoa, eikun Naima Moraa. Brutaalista nimestään huolimatta hänessä on hienostuneisuutta ja raikkautta, kaikilla muilla on lörppäsuu.

    S

    VastaaPoista
  3. Hehee, nyt on sitten kommentoitu oikein urakalla. Pitäisi piiskata useammin :)

    Löysin aika kauheita kuvia Yonnasta, tainnut käydä vähän operoitavana. Koitan muistaa postata ne.

    Naima on kiva joo ja Danielle, mutta molemmista löytyi myös yllättävän tylsiä kuvia. Nicole oli minusta aikoinaan tosi rasittava, mutta osassa uusista kuvista oli ihan yritystä. Äh, pudonneissa on aina ollut paljon parempia! Uusia jaksoja odotellessa.. -H

    VastaaPoista