sunnuntai 8. marraskuuta 2009

Monkey business

Luomumuoti on nykyään kaikkea muuta kuin joku ituhippi pukeutuneena hamppusäkkiin. Ei ituhipeissä tosin mitään vikaa ole, voin tunnustautua sellaiseksi itsekin. Jos ympäristö- ja ihmisoikeusasiat kiinnostavat, siis muodin lisäksi, kannattaa kurkata Monkee Genes:n farkkumallistoa. Heidän farkkunsa ovat Soil Associationin sertifioimaa täysluomua. Malleja on tosi-pilleistä hiukan vähemmän pilleihin, sekä leveitä lahkeita. Mallistosta ei löydy siis mitään ns. perusfarkkuja. Väri- ja materiaalivaihtoehtoja päinvastoin löytyy runsaasti ja skinny-farkut ovat unisex-mallisia.

Hauska yksityiskohta on vaihdettavat vyötärölaput, joita voi tilata erikseen.  


Tilasin itselleni kuvan tummansiniset farkut, joten raportoin tarkemmin kun saapuvat. -L

























5 kommenttia:

  1. Uuu, näyttää kivoilta. Raporttia odotellessa! Mitä tuli muuten maksamaan postimaksujen kanssa? -H

    VastaaPoista
  2. Maksoivat 58 puntaa muistaakseni, postimaksuineen, eli ei hirveän paljon. -L

    VastaaPoista
  3. Moikka!

    Kiinnostaisi tietää onnistuiko farkkujen tilaaminen hyvin? Tulivatko perille ja olivatko odotetunlaiset farkut? Jospa sitä itsekin uskaltaisi tilata Monkey Genesin farkut..

    VastaaPoista
  4. Moi Krisse!

    Farkut tulivat nopeasti perille ja olivat juuri sellaiset kuin odotin. Ne ovat ihanat päällä, tosi joustavaa ja suhteellisen ohutta denimiä. Suosittelen kyllä! Palautusehdoista en valitettavasti osaa sanoa. Kannattaa vaan mittailla kotona, että tulee oikea koko. -L

    VastaaPoista
  5. Kiitti nopeasta vastauksesta. Laitoin omat farkut tilaukseen :)

    VastaaPoista