keskiviikko 16. syyskuuta 2009

Svenskt Tenn vastaan Marimekko

Sen verran ehdin Tukholmassa shoppailla, että kävin kuolaamassa Svenskt Tennin liikkeessä. Päivän ainoaksi ostokseksi jäikin Manhattan kuosiset tabletit keittiöön.


Alkoi muutenkin tekemään mieli vaihteeksi jotain oikein mehevää kangasta, vaikka olohuoneen tyynyihin. Pitää nyt vaan ensin keskustella tuon toisen osapuolen kanssa ja shoppailla lisää sitten seuraavalla Tukholman reissulla.




Uudet keittiön verhot olen jo päättänyt tehdä Maija Louekarin Marimekolle suunnittelemasta Puutarhurin parhaat kankaasta, joka muistuttaa hauskasti Esteri Tomulan Finelille suunnittelemia emaliastioita. Uutuuden pitäisi saapua kauppoihin viikolla 41. -H



Kuvat: Svenskt Tenn http://www.svenskttenn.se/ & Marimekon kangas http://www.designonline.se

2 kommenttia:

  1. Mikä ihanaihanaihana kangas on tuo,missä valkealla pohjalla noita hedelmiä jne? IIIIIIHANA!!!!!!
    -Johanna *jonka täytyy nyt päästä HETI Tukholmaan, että saa tuota kangasta. :D

    VastaaPoista
  2. Eikö olekkin ihana! Se on yksi Svenskt Tennin klassikoista eli Josef Frankin Vegetable tree. Onhan ne aika hintavia kankaita, mutta esim. tyynyihin ei onneksi tarvitse ostaa kovin montaa metriä :) Eli pitäisi vaan päättää se meidän reissun ajankohta!

    Löysin eilen Kodin ykkösen alesta hauskaa läpikuultavaa valkoista Vallilan kangasta, jossa on sinisiä kukkia. Katsotaan nyt tuleeko siitä verhot Turkuun vai Jyväskylään.
    -H

    VastaaPoista